EZVN Manager

De EZVN zoekt kandidaten die verschillen niet als een probleem zien, maar juist weten te benutten. De jury kijkt hierbij vooral naar vrouwen die door hun visie en aanpak als voorbeeld en inspiratie kunnen dienen voor andere Etnische managers. In aanmerking komen; vrouwen die een topfunctie bekleden binnen het bedrijfsleven of de (semi-) overheid, daarnaast hebben deze vrouwen de afgelopen jaren niet alleen uitzonderlijk gepresteerd in hun functie, maar hebben zij zich ook positief onderscheiden op het gebied van leiderschap.

De nominaties voor deze categorie EZVN Manager zijn
Sharon Breidel van Air France, Jaya Baloo van KPN en Mimoent Haddouti van Rabobank.

sharon

Sharon Breidel

Manager Joint Functional Support desk (JFS) Air France/KLM Parijs

Sharon Breidel (33), van Surinaamse en Arubaanse afkomst, is een positief ingestelde en creatieve geest, die lef en een gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als manager in de IT-wereld van de luchtvaartbranche blinkt ze uit vanwege haar communicatieve vaardigheden, daadkrachtige handelen en mensgerichte leiderschap. JFS is verantwoordelijk voor de wereldwijde ondersteuning van Air France, KLM-applicaties en klanten van Passenger Business, Cargo en Engineering & Maintenance. Sharon zorgt er met haar team voor dat de applicaties die worden gebruikt door de passagiers te allen tijde blijven draaien. Haar werkzaamheden bestaan uit het aansturen van de dagelijkse operatie en alle HR gerelateerde taken van een IT functioneel team, bestaande uit 20 Support agenten. Naast het werk houdt zij zich via het platform Internationaal Ambitieus bezig met het schrijven van blogs. Door haar artikelen wordt Sharon in vier landen op handen gedragen. Nederland, Suriname, Aruba en Frankrijk genieten mee van
haar maandelijkse verhalen over leven en werken voor een grote internationale organisatie.

baloo-jaya

Jaya Baloo

Chief Information Officer bij KPN, Den Haag

Jaya Baloo is van oorsprong Indiase, opgegroeid in Amerika. Ze is Chief Information en Security Officer bij KPN. Haar missie voor KPN is KPN veilig houden, maar ook vertrouwd bij partners, klanten en de samenleving. Haar team telt ruim 40 fte’s. Persoonlijk is Jaya altijd op zoek naar uitdagingen, kijken hoe het anders kan, het soort mentaliteit dat een noodzakelijke voorwaarde is voor het soort werk dat zij doet. Als manager blinkt ze uit vanwege de unieke combinatie van technisch expert en haar communicatieve vaardigheden. Ze streeft naar het delen en overdracht van kennis en inzichten op anderen. Al meer dan achttien jaar werkt Jaya in het vakgebied information security bij verschillende internationale telecombedrijven, zoals Verizon en France Telecom. In 2015 won zij dan ook de Cyber Security Executive of the year award. Jaya is actief in verschillende raden van advies op haar vakgebied.

mimoet

Mimoent Haddouti

Global Head IT Continuity & Security Services bij Rabobank Nederland

Mimoent (35) geboren in Marokko en heeft een indrukwekkend carrière pad afgelegd in de Rabobankorganisatie. Zij is met haar internationaal team van 275 fte’s verantwoordelijk voor de 7×24 Control Room, het Cyber Defense Centre, de Crisis Management Organisatie en de IT-proces ondersteuning van de Rabobank. Mimoent is initiatiefrijk, betrouwbaar en georganiseerd. Ze valt op door door zelf het juiste voorbeeld te geven. Ze heeft veel indruk gemaakt met de wijze waarop ze het onderwerp cultuur en gedrag bespreekbaar heeft gemaakt in haar MT en in haar teams. Haar inspirerende quote: “Fouten maken is een ander woord voor groeien”, past ze in haar professionele als ook in haar privéleven toe. Door haar wijze van handelen dwingt ze veel respect af.