EZVN Manager

Het zijn vrouwen die verschillen niet als een probleem zien, maar juist weten te benutten. De jury kijkt hierbij vooral naar zakenvrouwen die door hun visie en aanpak als voorbeeld en inspiratie kunnen dienen voor andere Etnische managers. In aanmerking komen; vrouwen die een topfunctie bekleden binnen het bedrijfsleven of de (semi-) overheid, daarnaast hebben deze vrouwen de afgelopen jaren niet alleen uitzonderlijk gepresteerd in hun functie, maar hebben zij zich ook positief onderscheiden op het gebied van leiderschap.

De genomineerden voor de EZVN Manager 2017 Award zijn Niki Georgiou, Kavita Parbhudayaleigenaar en Artie Debidien .


Niki Georgiou,

Niki’s motto voor succes is het geloof dat er tal van mogelijkheden zijn om te innoveren, als je maar de tijd neemt om goed te luisteren en te observeren en de juiste communicatiestijl gebruikt om een nieuw gebied te veroveren. Niki is geboren in Cyprus en opgegroeid in Nigeria. Sinds 2012 is ze Global Senior Medical Affairs Manager Oncologie en verantwoordelijk voor de medische visie en strategie van de oncologie portfolio. Daarnaast ondersteunt ze kankerpatiënten met medische voeding en de educatie van artsen, diëtisten en verpleegkundigen op het gebied van voeding en oncologie. Ze maakte een gedurfde overstap vanuit de wetenschap naar het commerciële werkveld. Haar drijfveren; ze wilde dichter bij de praktische toepassing van oplossingen voor patiënten staan en een drijvende kracht zijn achter versnelde toepassing in de gezondheidszorg.

Kavita Parbhudayal

Staat bekend om haar duidelijke aanpak en resultaatgerichtheid. Persoonlijk houdt ze van sport, avontuur en uitdagingen. De van oorsprong Surinaamse is afgestudeerd in economische wetenschappen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds 2011 Chief Finance Officer bij de Gemeente Den Haag. Kavita is eindverantwoordelijke voor de gemeentefinanciën met een begroting van 2,5 miljard euro. Als geen ander weet ze te schakelen tussen bestuur, politiek en beleid en geniet ze van het oplossen van complexe vraagstukken over de geldstromen en risico’s. Op deze wijze zet Kavita zich dagelijks in voor de bewoners, bedrijven en bezoekers van de stad Den Haag. Leidinggeven betekent voor haar tussen de mensen staan, samenwerken en soms de harde aanpak maar wel in vertrouwen. Ze legt de lat hoog en net als een topsporter gaat ze voor iedere dag een overwinning.

Artie Debidien,

Is een selfmade woman die haar carrière te danken heeft aan haar doorzettingsvermogen en sterke wil om onafhankelijk te zijn. Een motivatie die haar veel heeft gebracht. Met meer dan 20 jaar ervaring in ICT en Management heeft ze zich kunnen laten gelden in de bankwereld bij  o.a. Delta Lloyd Bank, Bank Labouchere, Dexia Bank, Knab, Aegon en nu NIBC Bank. Naast tactisch/strategisch lijn werkzaamheden, heeft ze vooral als “Change Agent” gewerkt. Artie wil impact en het verschil maken en vooral anderen inspireren meer uit zichzelf te halen. Zo twijfelde ze geen moment toen ze de mogelijkheid kreeg om de online full service bank Knab op te zetten. Als Director Information Technology bij NIBC is ze nu verantwoordelijk voor IT en de organisatieverandering van binnenuit. Zij heeft een duidelijke visie en strategie. Samen met haar team stuurt ze op vooruitgang, verandering, waarde creatie, innovatie en optimalisatie voor NIBC. Haar lijfspreuk: Shoot for the moon, even if you fail you’ll land amongst the stars!